Maaike verkoopt knalgroene foodtruck en vertrekt op wereldreis naar Afrika

Redactie KW

De Brugse Maaike Danneels doet met pijn in het hart haar foodtruck Hop-Ola van de hand.

De knalgroene caravan met zwarte tinten deed meer dan een jaar dienst en is volledig ingericht met een oven en diverse koelkasten. “Binnenkort vertrek ik voor onbepaalde tijd naar Afrika. Het zou zonde zijn om de foodtruck al die tijd langs de kant te laten staan“, zegt Maaike.

Maaike Danneels startte vorig jaar met het frisse concept en mikte met haar chocolade en biergerechten op een breed publiek. Geen typische hotdogs of hamburgers dus bij Hop-Ola. Wel chili choco carne, zalmini en soepolade. Zoals de namen het doen vermoeden, hebben de meeste gerechten een originele toets van chocolade. Alles werd begeleid met een aangepast biertje. “Het is dan ook met pijn in het hart dat ik stop”, vertelt Maaike, die op rondreis door Afrika vertrekt. Ze is nu op zoek naar geïnteresseerden die haar compleet ingerichte foodtruck willen overnemen.

Ook de naam, het concept en recepten kunnen van de nieuwe eigenaar worden. Wie interesse heeft in de knalgroene foodtruck kan een mailtje sturen naar info@hop-ola.be om meer informatie te vragen.

(MM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier