Lynx+/Errea SouthWest nieuw in Roeselare

Op de foto zien we Youri Bultynck en zijn vrouw Lieselot Meeuws met hun kinderen Caitlin, Rhune en Giebe. (Foto SM) © (Foto SM)
Redactie KW

Youri Bultynck (45) en zijn vrouw Lieselot Meeuws (39) openden vorig weekend hun eigen zaak in de Leenstraat 7 in Roeselare: Lynx+/Errea SouthWest.

Vlak tegenover de SASK kan je bij het Hoogleedse koppel terecht voor het ontwikkelen en bedrukken van promokledij en teamswear, maar ook voor sportvoeding en QM Sports Care.

“Ik was 20 jaar in bijberoep bezig met mijn bedrijfje Bull Graphics. Daarmee deed ik vooral aan grafische ontwikkeling en drukwerk, maar na al die jaren zat de sleur er wat in”, legt Youri uit. “Doordat ik ondertussen al jaren actief was in de sport en daar veel vraag kreeg naar materiaal en ontwerpen voor kledij en producten heb ik mij uiteindelijk daarop beginnen focussen. Vanaf 1 januari 2017 was Lynx+ een feit. Ik doe sindsdien de marketing achter verschillende producten, zoals sportvoedingsmerk Booom! en QM Sports Care. Er was zodanig veel vraag dat ik na een exact één jaar – 1 januari 2018 – beslist heb om in hoofdberoep verder te gaan. En in samenspraak met Errea, dat ik nog kende van toen ik voor sportwinkel Spider King de productie en het design deed, hebben we nu beslist om een zaak te openen in Roeselare.”

“Onze focus ligt vooral op promokledij en teamswear, waarvan we zelf de bedrukking doen in onze zaak. Daarnaast hebben we dus ook sportvoeding in de aanbieding en kan men bij ons ook terecht voor QM Sports Care, producten voor de behandeling van sporters en hun blessures. En daarnaast doen we ook nog de marketing voor bepaalde merken”, aldus Youri. (SM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier