Lore opent op 1 maart eigen schoonheidssalon in Rumbeke

Lore Vermeersch: “Ik wil tijd nemen voor mijn klanten.”© (gf)
Lore Vermeersch: “Ik wil tijd nemen voor mijn klanten.”© (gf)
Redactie KW

Na maandenlang wachten openen de schoonheidsspecialisten op 1 maart opnieuw hun deuren. Voor Lore Vermeersch (25) is het nog net iets spannender: zij start officieel haar eigen schoonheidssalon LoBelle in Rumbeke.

Nadat Lore haar diploma als schoonheidsspecialiste en medisch pedicure behaalde, begon ze parttime als kapster te werken in Bissegem en zelfstandig in bijberoep als schoonheidsspecialiste. Drie jaar lang deed ze enkel behandelingen aan huis, maar binnenkort opent ze haar eigen schoonheidszaak: “Het was al altijd mijn droom geweest om schoonheidsspecialiste te worden. Het is iets dat me enorm interesseert en ik kan altijd mensen blij maken: iedereen gaat gelukkig terug naar huis.” Zelfs de bedrijfsnaam stond al lang vast: “Ik wist het al van toen ik in het middelbaar zat. De combinatie van een deel van mijn eigen naam met een verwijzing naar schoonheid: kort, maar krachtig.”

Combinatie

Lores instituut bevindt zich in de residentie ’t Withof, waar de oma van haar vriend woont. “Het is op die manier ideaal om behandelingen aan de bewoners aan te bieden, maar natuurlijk ook aan andere klanten. Ik vond het jammer dat ik bij de thuisbehandelingen wat beperkt was. Bepaalde behandelingen zoals een gelaatsverzorging of een massage kon ik namelijk niet uitvoeren. Het is ook niet altijd even praktisch om overal mijn materiaal mee naartoe te nemen en het is natuurlijk een voordeel dat ik minder onderweg zal zijn. Toch blijven de thuisbehandelingen doorgaan, want veel mensen appreciëren dat enorm.” Nu biedt LoBelle medische pedicure, manicure, gelish, gelaatsverzorging, massage, epilatie en make-up aan. Lore wil zich onderscheiden door tijd te nemen voor haar klanten: “Ik wil persoonlijk advies kunnen geven. Mijn doel is om mijn klanten in de watten te leggen en van kop tot teen te verwennen, zodat ze met een ontspannen en gelukzalig gevoel naar huis terugkeren.”

Bovendien vindt Lore het belangrijk om op kwaliteit te focussen: “Om kwalitatieve behandelingen te kunnen garanderen heb ik ervoor gekozen om met natuurlijke en diervriendelijke producten te werken. De verpakkingen zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal en de merken schenken per verkocht product een deel van de winst aan Stichting Waterpas om drinkbaar water in ontwikkelingslanden te voorzien.”

In de toekomst wil Lore zich ook nog in andere behandelingen specialiseren, maar voorlopig is ze al heel blij en dankbaar met wat ze tot nu toe heeft bereikt. Om de opening van LoBelle te vieren voorziet ze trouwens voor alle klanten die in maart een afspraak boeken een mooi en gepersonaliseerd welkomstgeschenk. (Sofie Missiaen)

Meer informatie vind je op www.lobellebeauty.be of mail naar info@lobellebeauty.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier