Lode Delanghe opent tweede kapperszaak in Stormestraat in Waregem

Kapper Lode Delanghe uit Desselgem opende in de Stormestraat zijn tweede kapsalon Lodes.© foto DJW
Kapper Lode Delanghe uit Desselgem opende in de Stormestraat zijn tweede kapsalon Lodes.© foto DJW
Redactie KW

Kappersnieuws uit Waregem. In de Stormestraat is er recent een nieuw kapsalon geopend. Lodes is de naam. Zaakvoerder is Desselgemnaar Lode Delanghe (49) die een tweede salon heeft in de Zwevegemstraat in Kortrijk.

“Ik zit al dertig jaar in de stiel waarvan 16 jaar in Kortrijk waar ik franchisenemer was van de kappersketen Kreatos. Ook in de Stormestraat had je een Kreatos die echter meer dan een jaar geleden dicht ging. Ik kreeg de vraag om zowel Kortrijk als Waregem over te nemen, met de bedoeling er mijn eigen zaken van te maken. Dat is intussen gebeurd”, verduidelijkt Lode die samenwerkt met een collega. Beiden wisselen elkaar af op beide locaties. “Wij zijn met zijn tweeën die om beurt in Waregem en in Kortrijk het haar van de klanten kappen. Wij doen dames, heren, jongeren en kinderen. Maar met corona is het vooraf afspreken en reserveren.”

Eigenlijk had Lodes al vanaf februari 2020 volop moeten draaien in de Stormestraat. Maar de pandemie gooide roet in het eten. “Zoals bij alle collega’s was het tot nog toe met vallen en opstaan. Enkele maanden dicht, dan open, weer dicht en nu weer open. Of ik het zie zitten in Waregem, ondanks de vele kapperszaken die er nu al zijn? Heel zeker. De Stormestraat is een interessante straat waar mijn salon uitstekend is gelegen. Daarnaast komen er voortdurend nieuwe inwoners bij. Die aangroei zorgt voor mogelijk nieuwe klanten. Mijn collega en ikzelf zullen in elk geval hard ons best doen .”

Kapsalon Lodes, Stormestraat 159-161, 056-60 13 82, waregem@ldhair.be . Ook facebook en instagram. Site www.ldhair.be . Openingsuren maandag tot vrijdag van 9 tot 18 uur, zaterdag 9 tot 16 uur, dinsdag gesloten.

(DJW/ foto DJW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.