Lindsay opent kinderdagverblijf ‘t Kortwagentje in Ledegem

Lindsay Coppens, op de foto met zoontje Mathieu Verschraeghe, opent half augustus de deuren van kinderdagverblijf ‘t Kortwagentje. (foto JS)© Jan Stragier
Lindsay Coppens, op de foto met zoontje Mathieu Verschraeghe, opent half augustus de deuren van kinderdagverblijf ‘t Kortwagentje. (foto JS)© Jan Stragier
Redactie KW

De 28-jarige Lindsay Coppens bereidt zich momenteel volop voor op de opening van haar eigen kinderdagverblijf langs de Kortwagenstraat in Ledegem. De kinderopvang krijgt de gepaste naam ‘t Kortwagentje.

“Het wordt een kleinschalige, huiselijke opvang waar plaats is voor vier tot vijf kinderen tussen de 0 en 3 jaar oud. Ik hoop snel een goede band met de kindjes te kunnen opbouwen en hen te begeleiden op weg naar de kleuterklas”, aldus Lindsay, die van Dendermonde afkomstig is, maar met haar man verhuisde naar Ledegem.

Daar werden de voorbije periode aanpassingen aangebracht aan hun woning zodat de kinderen zich er straks thuis voelen. “Zelf hebben we sinds zes maanden ook een kindje. Het thema van onze kinderopvang wordt dieren, omdat er buiten toch ook enkele dieren zitten. Het is de bedoeling om half augustus de deuren van de kinderopvang te openen.”

Droom

Lindsay stond in het verleden al voor de kleuterklas en werkte ook binnen de verkoop. “Ik droomde er wel al even van om een kinderdagverblijf te openen. Die droomt wordt binnenkort werkelijkheid”, besluit Lindsay.

(BF)

’t Kortwagentje zal iedere weekdag open zijn van 7.30 tot 17.30 uur.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.