Lieve en Jonathan winnen elk 500 euro dankzij Oostkampse Unizo actie

Wim Anseeuw, Tania de Kèe, Lieve Deketelaere, Mattias Meuleman, Jonathan VAndeputte, Bram Gheysen, Jan de Keyser en Bart Naeyaert. © GS
Redactie KW

Zaterdag 16 oktober werden de twee winnaars van de hoofdprijzen van de Oostkampse Unizo actie, de dag van de klant ontvangen bij optiek Anseeuw in Oostkamp.

Jonathan Vandeputte uit Hersberge kreeg een waardebon ter waarde van 500 euro overhandigd voor een fotoshoot bij Tiffo Designc uit Ruddervoorde. Hij had het winnende biljet binnengebracht bij slagerij Defruyt in Oostkamp.

Lieve Deketelaere uit Waardamme mag een nieuwe bril gaan kiezen bij optiek Anseeuw. Zij had haar biljet in de bus gestoken van slagerij Sylvie en Lorenzo in Waardamme.

Lokale producten promoten

Voor de gelegenheid had Wim Anseeuw de waardebon van 500 euro verpakt tussen een box met Oostkampse specialiteiten. “Ik vind het belangrijk om deze actie te promoten met lokale producten waar we in Oostkamp trots mogen op zijn, een helleborus plantje van Wilgenbroek, wat Oostkampse chocolade en een fles champagne waarmee we, via de Lions Oostkamp, vele goede doelen steunen.”

Naast de twee prijzen van 500 euro was er ook nog een horecabon van 100. Deze werd gewonnen door Georges Muylaert en 40 horeca bonnen van 25 euro.

(GST)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.