Lidl-supermarkt op komst in Oostkamp

© BELGA
Redactie KW

Projectontwikkelaar Groep Vanhee heeft een vergunning aangevraagd voor de realisatie van vier nieuwe handelsruimtes in de Gaston Roelandtsstraat.

De handelsruimtes komen in een zone van bijna 13.000 vierkante meter net over De Rampe aan de linkerzijde richting Brugge. De zone wordt in het noorden begrensd door bebouwing, in het oosten door de N50, in het zuiden door handelszaak ‘t Casteelken en in het westen door de spoorweg.

De grootste van de vier handelsruimtes beslaat 2.195 vierkante meter in het noorden van het projectgebied. Hierin komt een filiaal van de supermarktketen Lidl. Daarnaast komen er ook drie kleinere, aaneengeschakelde units waarvan de invulling nog niet vastligt. Er worden in totaal 209 parkeerplaatsen voorzien en de site zal bereikbaar zijn via een gezamenlijke op- en afrit langs de Gaston Roelandtsstraat. In het kader van de vergunningsaanvraag gaat op woensdag 25 januari een openbaar onderzoek van start. Dit loopt tot en met donderdag 23 februari. In die periode kunnen de plannen worden ingekeken in OostCampus.

(AF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier