Libanese ‘showkapper’ Fayez strijkt neer in Gullegem

Vanaf 13 oktober kan je voor een kapbeurt of gezichtsverzorging bij Fayez Abou Kors terecht. © AV
Redactie KW

Aan de Heulestraat 17 vind je voortaan niet enkel meer kapsalon Kelly’s Hairspray maar vanaf 13 oktober ook heren- en kinderkapperszaak Phoenix Barber van Fayez Abou Kors (35).

Fayez was 18 jaar kapper in zijn geboorteland Libanon, waar hij zich in de loop der jaren specialiseerde in showkapsels en gezichtsverzorging voor mannen. De liefde deed hem naar Gullegem verhuizen. Daar woont hij nu met zijn partner Koen sinds februari.

Via gezamenlijke vrienden bood kapster Kelly Vandenbussche hem een stoel te huur aan in haar salon. Beiden hopen door hun zakelijke samenwerking het salon in Gullegem centrum nog meer uitstraling te geven. Fayez heeft intussen ook een cursus Nederlands gevolgd en trekt zich in onze taal behoorlijk uit de slag. “Alleen het Gullegemse dialect is voor mij nog wat moeilijk“, zegt hij.

Phoenix Barber is open op dinsdag, donderdag en zaterdag van 9 tot 19 uur en op woensdag en vrijdag van 8 tot 20 uur. De nieuwe Gullegemse kapper werkt voorlopig zonder afspraak, behalve dan voor gezichtsverzorging. Meer info over de zaak en Fayez’ loopbaan vind je op Instagram en Facebook onder @PhoenixBarber.be. (AV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier