Lauwse start-up ZJUST combineert vakmanschap en planning

© foto CLL
Redactie KW

Wat krijg je wanneer je twee compleet verschillende werelden met elkaar laat versmelten? Het is de vraag waarop Andro Algoet (29) en Patrick Hanssens (55) uit Lauwe het antwoord hebben gevonden. Zij startten ZJUST op. “Met ZJUST krijgen klanten vakmannen over de vloer volgens een moderne manier van opvolging.”

Andro en Patrick zijn niet meteen nieuwkomers in de wereld van het ondernemen: Patrick staat aan het hoofd van het gekende marketingbureau BOA en Andro heeft al zijn strepen als schrijnwerker verdiend. “We leerden elkaar via de marketingwereld kennen, waar Andro vaak decors voor ons kwam bouwen”, duidt Patrick.

Hij legt meteen een knelpunt bloot. “Gedreven en verfijnde vakmannen zoals Andro gaan vaak volledig op in hun projecten, waardoor ze het overzicht op planning en coördinatie verliezen. Onze wereld is er dan weer eentje waarin alles draait rond planning en workflow. Het stond dan ook in de sterren geschreven dat we onze krachten zouden gaan bundelen met ZJUST.”

“De naam is niet toevallig gekozen. We noemden onszelf ZJUST, omdat het altijd zjust of juist moet zijn.” Een overduidelijke kwinkslag die de werkethiek van beide heren in de verf zet. “Een project afleveren bij een klant doe je niet half-half”, pikt Andro in. “Het moet juist zijn. Dus moesten we niet lang twijfelen over een naam.”

Coördinatie

ZJUST is een bedrijf dat zich richt op totaalrenovaties en klusjes, met een uiterst moderne coördinatie. Vaak moeten we een beroep doen op andere vakmensen, zoals loodgieters en elektriciens. Dan is een degelijke planning onmisbaar. Het gebeurt vaak dat vakmensen op een werf aankomen en moeten wachten of merken dat iets niet klaar is. Dat kost handenvol geld en werkt ook vaak irritatie in de hand. Met ZJUST gaan we dergelijke scenario’s vermijden.” (CLL)

Info: 0475 41 45 19 of facebook.com/ZJUST-101023221456895

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier