De verfijnde camera die op het toestel werd gemonteerd kan oblieke beelden tot op twee centimeter nauwkeurig nemen. Vervolgens meet Plan3D het terrein in de Benelux op, om die beelden via het internet beschikbaar te maken voor gebruikers. Niet alleen voor landmeters, maar ook voor architecten en overheden.

De Belgische onderneming BVBA Vansteelandt, waarvan Tom Vansteelandt CEO en oprichter is, heeft meer dan 25 jaar ervaring in de landmeterij. "We zijn pionier in dit soort landmeterij", vertelt Tom Vansteelandt.

"We meten o.a. objecten, inventarisatie, gebouwen, industriële sites, terreinen, wegen, enz. De Leica Citymapper is de eerste hybride 'Airborne sensor' camera die oblieke en nadir-beeldvorming combineert met een lidar-systeem in een sensor. Door het beste van twee werelden samen te brengen is de Citymapper speciaal ontworpen voor 3D stadsmodellen."

Het nieuwe toestel werd plechtig ingehuldigd op de Oostendse luchthaven:

(JRO)

De verfijnde camera die op het toestel werd gemonteerd kan oblieke beelden tot op twee centimeter nauwkeurig nemen. Vervolgens meet Plan3D het terrein in de Benelux op, om die beelden via het internet beschikbaar te maken voor gebruikers. Niet alleen voor landmeters, maar ook voor architecten en overheden.De Belgische onderneming BVBA Vansteelandt, waarvan Tom Vansteelandt CEO en oprichter is, heeft meer dan 25 jaar ervaring in de landmeterij. "We zijn pionier in dit soort landmeterij", vertelt Tom Vansteelandt. "We meten o.a. objecten, inventarisatie, gebouwen, industriële sites, terreinen, wegen, enz. De Leica Citymapper is de eerste hybride 'Airborne sensor' camera die oblieke en nadir-beeldvorming combineert met een lidar-systeem in een sensor. Door het beste van twee werelden samen te brengen is de Citymapper speciaal ontworpen voor 3D stadsmodellen."Het nieuwe toestel werd plechtig ingehuldigd op de Oostendse luchthaven:(JRO)