Kurt Largeais start kapsalon met veganistische producten in Rijselsestraat

Kapperszaak in de Rijselsestraat. (foto TVK)
Peter Van Herzeele
Peter Van Herzeele Medewerker KW

Kurt Largeais (52) is de zaakvoerder van het nieuw Kapsalon K. Largeais aan de Rijselsestraat 12. De inrichting en het gedeelte met scheergerief en producten voor de heren en accessoires voor dames werd mee verzorgd door zijn partner Jean-Yves de Wever (45), die mode volgde in Parijs.

Kurt zelf volgde de SMB, de School van Moderne Beroepen, gevolgd door verscheidene leercontracten. “Daar heb ik de basis gelegd voor de kniptechniek en veel mooie dingen geleerd. Ik kon de lat steeds hoger leggen”, zegt Kurt. Eerder runde hij K. Largeois Coiffure aan ‘t Plein, een conceptstore met juwelen en desigsalon. “De zaak was een beetje te groot.”

Nu runt hij het nieuwe Kapsalon K. Largeais voor dames en heren. “Een zaak met een moderne en eigentijdse uitstraling. Ik hou het graag eenvoudig en stijlvol. Ook het persoonlijke contact met de klant is belangrijk. Ik maak nog de tijd om een praatje te slaan en raad te geven over de kapselkeuze”, vertelt Kurt, die de wereld van haarproducten nauw opvolgt. “We zijn de enigen in Vlaanderen die werken met het merk Authentic Beauty Concept, gecertificeerde veganistische producten zonder kleurstoffen en toevoegingen.” (Peter Van Herzeele)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier