"We stonden toen zelf niet in de crèmerie en dat was niet zo ideaal", vertelt Andreas. "Daarom hebben we ervoor gekozen om nu alles helemaal te veranderen. We wilden graag openen bij het begin van deze zomer. Het...

"We stonden toen zelf niet in de crèmerie en dat was niet zo ideaal", vertelt Andreas. "Daarom hebben we ervoor gekozen om nu alles helemaal te veranderen. We wilden graag openen bij het begin van deze zomer. Het ultieme doel was om klaar te zijn tegen de Tieltse Feesten. Het was erg druk, maar uiteindelijk is het ons wel gelukt. Mijn ouders hebben ook een crèmerie in Knokke en binnenkort opent er nog een crèmerie in Aalter. Het was voor hen trouwens een evidentie om ook in Tielt een vestiging te hebben. Mijn ouders hebben namelijk nog een bakkerij gehad in de Bedevaartstraat in Tielt. Dat was bakkerij Jo. Bovendien hebben we ook een ijswagen in Damme. Al het ijs wordt door ons zelf gemaakt in Ruiselede."Naast Andreas zal ook Pauline Devos (21) het gezicht worden van Festival in Tielt. "Naast ons zelfgemaakt ijs hebben we ook panini's, wafels, pannenkoeken en koffie. De crèmerie zal open zijn van dinsdag tot en met zaterdag, telkens van 12 tot 18 uur. Maar als het mooi weer is, hebben we een afspraak met de zon", sluit Andreas Marreel af. (SDT)