Kortrijkse IT-integrator Trustteam neemt Roeselaars Compuboek over

Pascal Pinket en Stijn Vandeputte van Trustteam.© GF
Pascal Pinket en Stijn Vandeputte van Trustteam.© GF
Redactie KW

Trustteam uit Kortrijk heeft Compuboek uit Roeselare overgenomen. “Dit kadert perfect in de strategie van Trustteam, zijn de kmo’s ontzorgen op vlak van IT”, klinkt het.

Trustteam, de IT-partner voor kmo’s, onderscheidt zich van andere IT-spelers door een totaaloplossing aan te bieden, voornamelijk in eigen beheer. Zo beschikt Trustteam over twee eigen datacenters (ISO 27001) en biedt het een totaalpakket aan inzake hardware en software (ERP/Boekhouding, Myzen digitale scanning, Health at Work, CRM en maatwerk). Tevens biedt zij Voipplay aan, een eigen VOIP-platform volledig API aangestuurd. Trustteam beschikt daarnaast ook over een 24/7 support.

Trustteam is ontstaan in 2002 en heeft zich doorheen de jaren als een groeibedrijf geprofileerd. Met deze overname telt Trustteam meer dan 200 medewerkers, 4.500 klanten, met hoofdkantoor in Kortrijk en filialen in Heusden-Zolder, Waver, Colmar (FR), Nancy (FR) & Iasi (ROE).

30 jaar ervaring

De overname van Compuboek kadert perfect in de strategie van Trustteam, zijnde de KMO ontzorgen op het vlak van IT. Het opzetten van een eigen Admin-cel binnen Trustteam is hierin een volgende stap. Met de overname van Compuboek integreert Trustteam in één klap een volledig team en 30 jaar ervaring op softwarevlak voor boekhouding, ERP, digitalisering en automatisatie, koppelingen met diverse ERP en andere software, … Zo wordt Trustteam verdeler van Exact Online, Exact Globe, Winbooks, Logistics, Elight, First, Taxmate, Scan Sys ImageCapture, Blue10 en Emasphere. Een rits gekende namen en producten in de hedendaagse boekhoud- en ERPsoftware en digitaliseringstrajecten.

Het team van Compuboek zal haar verdeling en ondersteuning verder zetten onder de vleugels van en met Trustteam. De synergie tussen beide firma’s biedt meer armslag voor nieuwe projecten en initiatieven, uitstekende perspectieven en groeimogelijkheden voor de verdere uitbouw van de One Stop Shop.

De overname is bijzonder vlot verlopen. Met de audit door Grant Thornton en de begeleiding van het discrete fusie- en overnamehuis H&S & Partners is dan ook gekozen voor een professionele en snelle aanpak. (red.)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.