Koksijde fonkelt met lichtgevende eindejaarsactie

De VVV Koksijde-Oostduinkerke/Dienst Toerisme pakt uit met een hartverwarmende eindejaarsactie om met een baken van licht in deze donkere tijden hoop, verbondenheid, en de zorg voor elkaar te stimuleren. Naast de inwoners en tweedeverblijvers kunnen ook ondernemers deelnemen!

© (Foto MVQ)

De lokale ondernemers kunnen hun duit in het zakje doen door hun zaak letterlijk en figuurlijk te laten ‘schitteren’. Handelaars die willen deelnemen dienen dit voor 10 december te bevestigen per mail aan darius.hillewaere@koksijde.be, met vermelding van naam, adres, e-mail en de categorie waarvoor ze inschrijven: 3. Handelszaak. En, gezelligheid loont! Er wordt een genereuze prijzenpot van maar liefst 6.000 euro verdeeld onder alle winnaars. Die worden gekozen door een vakjury samengesteld door het Koninklijk Comité ‘Koksijde in de Bloemen’.

Daarnaast kunnen ook de inwoners en bezoekers van Koksijde stemmen op de leukste spotlight in Koksijde. Uit de ingediende stemformulieren (1 inzending per persoon) worden nog eens 30 winnaars geloot, die elk een waardebonnen van 50 euro krijgen, goed voor een totaal van 1500 euro.

Bij de dienst Toerisme kan je vanaf 19 december terecht voor een overzichtskaart met alle deelnemende spotlights en stemformulier. #Koksijdefonkelt #Zorgvoorlicht

Prijzenpot van 5.000 euro voor wie lokaal zijn eindejaarsaankopen doet

Naar analogie van de moeder- en vaderdagactie pakt de VVV Koksijde-Oostduinkerke/Dienst Toerisme ook tijdens de kerstperiode uit met een eindejaarsactie om de inwoners, toeristen en tweedeverblijvers te stimuleren om lokaal te blijven kopen. Aan deze actie is een prijzenpot van 5000 euro verbonden.

Doe je aankopen tussen 7 december en 3 januari enkel in niet-essentiële winkels, takeaway, click & collect en online shopping voor een minimumbedrag van 50 euro. Stuur voor 4 januari de foto van je aankoop (geschenk, cadeaubon, …) voor eindejaar samen met de foto van je kasticket of factuur naar communicatie@koksijde.be (1 inzending per persoon). Op 13 januari zullen uit alle inzendingen 100 waardebonnen van elk 50 euro (2 x 25 euro) getrokken worden! De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Om de bonnen te aanvaarden gaan handelaars als volgt te werk. Ze sturen voor 6 december een mailtje naar katrien.hellinckx@koksijde.be, waarbij ze laten weten of ze voor deze actie én gelijkaardige acties in de toekomst de bonnen zullen aanvaarden. Een lijst met deelnemende handelszaken zal aan de winnaars overhandigd worden. Aan de handelaars zal binnenkort een voorbeeld van een waardebon worden doorgestuurd. Handelaars accepteren de waardebon in kwestie . Elke bon van 25 euro moet in één keer ingewisseld worden bij een en dezelfde zaak. Winnaars hoeven het totaalbedrag van de 2 bonnen (50 euro) niet in 1 keer te gebruiken. De officiële bon met factuur dient uiterlijk een maand na ontvangst te worden bezorgd aan VVV Koksijde-Oostduinkerke. Alle handelszaken, inclusief horecazaken, kunnen deelnemen aan deze wedstrijd.

(MVQ)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.