Knokke-Heist blokkeert waardebonactie tot einde lockdown

De waardebonnen kunnen momenteel niet gebruikt worden. © DM
Redactie KW

De waardebonactie van de gemeente Knokke-Heist in het kader van het coronaherstelplan wordt tijdelijk stilgelegd. Door de verstrengde maatregelen zijn immers heel wat zaken gesloten.

In het kader van het coronaherstelplan werkte Knokke-Heist een waardebonactie uit waarbij inwoners en tweedeverblijvers werden beloond met een shoptegoed van 150 en 200 euro als ze gingen shoppen bij de lokale handelaars. De actie draait intussen op volle toeren maar de verstrengde maatregelen, waarbij de niet-essentiële winkels moeten sluiten, zorgen ervoor dat heel wat handelaars momenteel niet kunnen profiteren van de waardebon.

Het gemeentebestuur heeft beslist dat de waardebon tijdelijk wordt geblokkeerd voor alle sectoren. Vanaf zaterdag 7 november 2020 kan men er dus nergens meer mee betalen. Pas op het einde van de lockdown, wanneer alle handelaars weer open mogen, kan men de bon opnieuw gebruiken en dit voor een periode van twee maanden. Op die manier ondersteunt de gemeente alle handelaars en niet enkel diegenen die momenteel mogen openblijven. (DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier