Kindermeubilair van Foamzoo in de prijzen op Bizidee

Redactie KW

De schroefloze kindermeubels bleken de winnaar van de 14de editie van Bizidee.

Woensdag zijn tijdens een feestelijk slotevent in het Vlaams-Brabantse provinciehuis in Leuven, de winnaars van de 14de editie van de ondernemingsplanwedstrijd Bizidee bekendgemaakt. Voor het eerst zijn er twee eindwinnaars, en dit in een categorie Large en een categorie Small.

Kindermeubilair van Foamzoo in de prijzen op Bizidee

Jonathan Bert mag voor de categorie Large alvast met het startkapitaal van 15.000 euro naar huis. Foamzoo ontwikkelt kindermeubelen die zonder enige schroef of lijm gemonteerd kunnen worden. “Dit is natuurlijk een geweldige opsteker,” klinkt het enthousiast. “Het geeft ontzettend veel vertrouwen dat de jury zo sterk gelooft in dit ondernemingsplan. Dankzij deze financiële duw in de rug en ervaren coaching kan Foamzoo in de beste omstandigheden uit de startblokken schieten.”

De tweede plaats gaat naar het Limburgse CatchFlip, dat met zijn innovatieve app reclame opnieuw waardevol wil maken. CatchFlip is daarmee niet aan zijn proefstuk toe, eerder dit jaar vielen de Limburgers al in de prijzen tijdens de ondernemerswedstrijd 18-28 van JCI. Het Antwerpse FLAVR, dat in januari een platform voor huisbereide maaltijden lanceert, wordt derde.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.