Keya verkoopt haar eigen ontwerpen in nieuwe winkel

Keya Gentens in haar winkel in het Ring Shopping. (foto TVK)
Tom Vanderghinste
Tom Vanderghinste Medewerker KW

Onlangs opende Keya Gentens (24) haar winkel ‘Keya The Store’ in Ring Shopping Kortrijk Noord. Keya, de vriendin van wielrenner Emiel Planckaert, breit op die manier een vervolg aan haar pop-upwinkel van vorige zomer.

Keya begon in eerste instantie met een online webshop voor dameskledij in bijberoep. “Ik heb altijd opgekeken naar ondernemers in mijn omgeving en ook mijn passie voor mode is nooit verdwenen. Het was tijd dat ik daar eens iets mee deed.” En dus zei ze haar vaste job als bankbediende bij BNP Paribas Fortis vaarwel.

De collecties die Keya zal verkopen zijn een weerspiegeling van haar persoonlijkheid. “Het wordt een mix van trendy stijlen met klassieke toppers en dus ideaal voor een breed publiek. Omdat ik druk in de weer ben met mode ga ik ook exclusief en voor de eerste keer mijn eigen ontwerpen in de winkel hangen onder de naam By Keya.” Keya kan gelukkig ook putten uit de ervaring die ze van thuis uit meekreeg. Haar mama is verantwoordelijke van een schoenenwinkel en haar vader is al jaren vertegenwoordiger. “Verkopen zit zeker in het bloed en het zal er nooit meer uitgaan”, besluit Keya, die opgroeide in Lier. “Ik verhuisde naar West-Vlaanderen voor de liefde”, knipoogt ze. (TVK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier