Keurslagerij Miguel en Jennifer heropent met nieuw concept

Laurette Ingelbrecht
Laurette Ingelbrecht Medewerker KW

Na vijf weken grote werken zwieren Miguel Brusselle en Jennifer Devriendt op vrijdag 6 maart de deuren van hun keurslagerij weer open. De winkel kreeg een totale make-over.

“Op 1 oktober namen we officieel de zaak over van Ghislain en Rosette, de ouders van Miguel. Omdat we een totaal nieuwe start wilden, besloten Miguel en ik om voor een ander en vernieuwend concept te kiezen. Vandaar onze beslissing om de hele winkel uit te breken en voor een nieuwe invulling te zorgen”, vertelt Jennifer.

Het koppel koos voor een duurzaam project, want niet alleen in de winkel maar ook in het atelier werden alle koelkasten vernieuwd. “Die draaien nu allemaal op een grote centrale, wat zorgt voor minder energieverbruik”, legt Miguel uit.

Meer kant-en-klare gerechten

Nieuw is ook de automaat in de voorgevel. “Via de webshop of telefonisch kunnen klanten hun bestelling doorgeven en die dan later ophalen in onze automaat. Voor wie gaat werken, zal dit een behoorlijke tijdswinst betekenen”, vindt Jennifer. Wat het aanbod betreft, willen de jonge zaakvoerders ook inzetten op vegetarisch, zelfbereide schotels, op nog meer meeneemgerechten, een groter assortiment van eigen bereide charcuterie aanbieden. Ook het kaasaanbod vergroot evenals de kant-en-klare gerechten die ook zeven dagen op zeven uit de automaat kunnen worden geplukt.

Vrijdag 6 maart zetten Miguel en Jennifer de deuren van hun keurslagerij weer open. Ze zullen hun klanten met allerlei proevertjes en een drankje verwelkomen. Naast een nieuwe start in de zaak, is er ook heuglijk nieuws in het gezin. In juli krijgt zoontje Owen er een zusje bij. (LIN)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier