Van industriële keukeninstallateur naar specialist beschermingsmaatregelen. Nico Verschoore (44) van het bedrijf Sivanco uit Sint-Michiels heeft het geweer noodgedwongen van schouder veranderd. De coronacrisis zorgde er namelijk voor dat zijn activiteiten zo goed als volledig herleid werden. "Als we niet zouden schakelen, dan was het een economisch bloedbad geworden", zegt hij. "Dus zijn we alternatieven gaan zoeken. Nadat we tal van noodoplossingen hadden gemaakt voor rusthuizen en ziekenhuizen wisten we dat we hiermee moesten verdergaan."

Samen met Jeffry Chielens (36) besliste Nico om beschermingsmiddelen aan te kopen. Zo bouwden ze een behoorlijk grote stock uit. In China werden dispensers en mondmaskers aangekocht. En lokaal kochten ze ontsmettingsmiddelen aan. "Die kwamen hier in paletten toe", zegt hij. "Maar goed, we hebben een grote loods en konden dus wel wat kwijt."

Nu de bedrijven weer open gaan, bieden Nico en Jeffry hun diensten via hun website www.ontsmetter.be aan. Jeffry Chielens (36) verzorgde de marketing en tekende diverse displaysystemen uit. Ze lichten bedrijven helemaal door en bieden hen aan wat ze nodig hebben om alles veilig op te starten. "We doen een audit en leveren alles. Van ontsmettingsmiddel, plexiglas, stickers op de vloer tot handschoenen en mondmaskers. Het is de bedoeling om hen fase per fase te begeleiden."

Ondertussen mogen Nico en Jeffry enkele Albert Heijn-filialen, diverse handelszaken, gemeentebesturen en zelfs de gevangenis van Beveren tot hun klanten rekenen. Maar ook in een bandencentrale leverden ze al een huzarenstukje af. "Een wand in plexiglas van zes meter lang", zegt Nico. "Het is uiteraard iets anders dan wat we gewoon waren. Maar we hebben een magazijn en een werkatelier. En met de bestelwagens krijgen we alles bij de klant ter plaatse. Het is enkel een kwestie van snel schakelen geweest."

In hun showroom showroom tonen ze tal van items. Van mondmaskers en handproducten tot volledige displays en sproeirugtassen. De winkel is toegankelijk voor particuliere en professionele bezoekers.

(TL)

Van industriële keukeninstallateur naar specialist beschermingsmaatregelen. Nico Verschoore (44) van het bedrijf Sivanco uit Sint-Michiels heeft het geweer noodgedwongen van schouder veranderd. De coronacrisis zorgde er namelijk voor dat zijn activiteiten zo goed als volledig herleid werden. "Als we niet zouden schakelen, dan was het een economisch bloedbad geworden", zegt hij. "Dus zijn we alternatieven gaan zoeken. Nadat we tal van noodoplossingen hadden gemaakt voor rusthuizen en ziekenhuizen wisten we dat we hiermee moesten verdergaan."Samen met Jeffry Chielens (36) besliste Nico om beschermingsmiddelen aan te kopen. Zo bouwden ze een behoorlijk grote stock uit. In China werden dispensers en mondmaskers aangekocht. En lokaal kochten ze ontsmettingsmiddelen aan. "Die kwamen hier in paletten toe", zegt hij. "Maar goed, we hebben een grote loods en konden dus wel wat kwijt."Nu de bedrijven weer open gaan, bieden Nico en Jeffry hun diensten via hun website www.ontsmetter.be aan. Jeffry Chielens (36) verzorgde de marketing en tekende diverse displaysystemen uit. Ze lichten bedrijven helemaal door en bieden hen aan wat ze nodig hebben om alles veilig op te starten. "We doen een audit en leveren alles. Van ontsmettingsmiddel, plexiglas, stickers op de vloer tot handschoenen en mondmaskers. Het is de bedoeling om hen fase per fase te begeleiden."Ondertussen mogen Nico en Jeffry enkele Albert Heijn-filialen, diverse handelszaken, gemeentebesturen en zelfs de gevangenis van Beveren tot hun klanten rekenen. Maar ook in een bandencentrale leverden ze al een huzarenstukje af. "Een wand in plexiglas van zes meter lang", zegt Nico. "Het is uiteraard iets anders dan wat we gewoon waren. Maar we hebben een magazijn en een werkatelier. En met de bestelwagens krijgen we alles bij de klant ter plaatse. Het is enkel een kwestie van snel schakelen geweest."In hun showroom showroom tonen ze tal van items. Van mondmaskers en handproducten tot volledige displays en sproeirugtassen. De winkel is toegankelijk voor particuliere en professionele bezoekers.(TL)