Het Indoor Pretpark is een onderdeel van een mixed-use project met onder andere een winkelcentrum, hotel, indoor thema park, restaurants en appartementsgebouwen. Deze nieuwste ontwikkeling van de Wanda Groep opende de deuren met een spectaculaire openingsshow, bijgewoond door leden van de Chinese overheid.

Belgisch creatief team

De West-Vlaamse CEO Yannick Maes, en de Business Development Director Reinhart Viane van KCC Entertainment Design waren ook uitgenodigd. KCC is één van de wereldleiders in het ontwerpen en realiseren van unieke en gethematiseerde entertainment projecten en geworteld in Wielsbeke.

"Met een oppervlakte van 34.000m² is dit een erg groot indoor project (Plopsa Indoor Hasselt is 9.000m²). De meer dan 22 attracties maken van dit park het zwaartepunt van het mega winkelcentrum. Het is een plaats van ontmoeting, beleving en genieten met de volledige familie", zegt Yannick Maes "Het volledige concept en design is bedacht door een volledig Belgisch creatief team en werd nog nergens eerder gerealiseerd. Het is schitterend om te zien hoe een gek idee werkelijkheid wordt!"

Wereldmarktleider

Het volledige project in Nanjing is in typische Chinese stijl in een recordtempo gebouwd. In enkele maanden tijd heeft het team in Wielsbeke dit project van niets volledig uitgewerkt. De klant Wanda noemt het één van hun betere realisaties.

Sinds de oprichting door Yannick Maes in 2000 is KCC Entertainment Design uitgegroeid tot een wereldvermaard creatief entertainment bedrijf. KCC heeft reeds 185 projecten in 35 verschillende landen gerealiseerd. KCC kan zich dan ook de wereldmarktleider in zijn sector noemen.2018 wordt een schitterend jaar voor KCC met de opening van nog 2 projecten in China, 4 in Qatar en 1 in Koeweit.

Het Indoor Pretpark is een onderdeel van een mixed-use project met onder andere een winkelcentrum, hotel, indoor thema park, restaurants en appartementsgebouwen. Deze nieuwste ontwikkeling van de Wanda Groep opende de deuren met een spectaculaire openingsshow, bijgewoond door leden van de Chinese overheid.De West-Vlaamse CEO Yannick Maes, en de Business Development Director Reinhart Viane van KCC Entertainment Design waren ook uitgenodigd. KCC is één van de wereldleiders in het ontwerpen en realiseren van unieke en gethematiseerde entertainment projecten en geworteld in Wielsbeke."Met een oppervlakte van 34.000m² is dit een erg groot indoor project (Plopsa Indoor Hasselt is 9.000m²). De meer dan 22 attracties maken van dit park het zwaartepunt van het mega winkelcentrum. Het is een plaats van ontmoeting, beleving en genieten met de volledige familie", zegt Yannick Maes "Het volledige concept en design is bedacht door een volledig Belgisch creatief team en werd nog nergens eerder gerealiseerd. Het is schitterend om te zien hoe een gek idee werkelijkheid wordt!"Het volledige project in Nanjing is in typische Chinese stijl in een recordtempo gebouwd. In enkele maanden tijd heeft het team in Wielsbeke dit project van niets volledig uitgewerkt. De klant Wanda noemt het één van hun betere realisaties.Sinds de oprichting door Yannick Maes in 2000 is KCC Entertainment Design uitgegroeid tot een wereldvermaard creatief entertainment bedrijf. KCC heeft reeds 185 projecten in 35 verschillende landen gerealiseerd. KCC kan zich dan ook de wereldmarktleider in zijn sector noemen.2018 wordt een schitterend jaar voor KCC met de opening van nog 2 projecten in China, 4 in Qatar en 1 in Koeweit.