Wijnhandel KAVA uit Bissegem lanceert website kistjewin.be

Stephanie Demeyer (schepen) en Joeri Beelprez (zaakvoerder). (gf)
Stephanie Demeyer (schepen) en Joeri Beelprez (zaakvoerder). (gf)
Redactie KW

Wijnhandel KAVA uit Bissegem lanceerde deze week op heuse West-Vlaamse wijze de nieuwe website kistjewin.be. In het Algemeen Beschaafd Nederlands staat dit voor ‘kist je wijn’ waarbij men verwijst naar een delivery service met kwaliteitsvolle wijnen. “Online bestellen en rechtstreeks opsturen, is in deze tijden echt wel handig”, zegt zaakvoerder Joeri Beelprez.

Joeri Beelprez speelde al langer met het idee, maar de uitwerking ervan bleef op zich wachten. Dankzij de pandemie kwam het project in een stroomversnelling terecht. “Door de coronacrisis had ik plots voldoende tijd en ruimte om alles uit te werken. De site gewoon vertalen naar het West-Vlaams was echter onvoldoende. Ik wilde creatiever gaan”, aldus Beelprez. Met de nieuwe website wil wijnhandel KAVA de klanten beter informeren en het aankoopproces vereenvoudigen. “We voorzien bij elke wijn een aparte video met de nodige uitleg. Weliswaar in het West-Vlaams”, knipoogt Beelprez nog.

Uitgebreide wijnkaart

De wijnkaart die KAVA aanbiedt, is erg uitgebreid. Van de klassieke tot de zeer uitgesproken, expressieve, nieuwe wereldwijnen. “We willen daar in de toekomst ook een pakketje regionale wijnen aan toevoegen. Hopelijk volgt dat in de nabije toekomst. Ondertussen kunnen zowel bedrijven als particulieren bij ons terecht die familie, vrienden of klanten willen verrassen met een goed pakket wijn op maat”, aldus Joeri Belpreez.

Voor de niet-kenners van wijnen is er ook goed nieuws want het aanbod van kistjes werd zorgvuldig samengesteld door een sommelier. “Ook de verpakking en het handgeschreven kaartje kunnen aangepast worden. De kistjes worden bedrukt met een tekst, logo of foto en kunnen rechtstreeks naar de ontvanger opgestuurd worden”, weet de zaakvoerder nog aan te vullen.

(TD)

Info: www.kistjewin.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier