Jürgen Ingels en Conny Vandendriessche op netwerkavond van vzw Kiwanis Diksmuide Yzer

Jeroen Bailleul, Tim Saint Germain, Kristof Monstrey en Carlo Sap van Kiwanis Diksmuide Yzer nodigen alle leden uit naar de netwerkavond in Salons Saint Germain. © ACK
Annie Callewaert
Annie Callewaert Medewerker KW

Kiwanis Diksmuide Yzer organiseert op woensdag 20 oktober het jaarlijks netwerkevenement in Salons Saint Germain. Dit jaar komen weer twee toppers spreken: Jürgen Ingels en Conny Vandendriessche.

“Na een lange pauze mogen we er eindelijk weer invliegen”, lacht secretaris Jeroen Bailleul. “Ons jaarlijks netwerkevenement vindt weer plaats en dit op woensdag 20 oktober om 19.30 uur in Salons Saint Germain in Diksmuide.”

Twee toppers

“We hebben terug twee toppers te pakken gekregen: Jürgen Ingels (ondernemer en durfkapitalist met SmartFin) en Conny Vandendriessche (mede-oprichtster van Accent Jobs). Zij komen spreken over de ups and downs in hun carrièreleven. En brengen een boeiend verhaal met praktische tips-and-tricks van topmanagers.”

“Jurgen Ingels is onder andere bekend als bestuurder bij verschillende bedrijven zoals WDP (BEL20), Materialise (NASDAQ), Ghelamco, Itiviti, Guardsquare, Unified Post en Deliverect. Daarnaast richtte hij Startups.be/Scale-ups.eu op, een organisatie die jonge bedrijven helpt om verder te groeien. Jürgen Ingels won in 2015 de prijs voor ICT Personality of the Year, uitgereikt door Data News. In 2009 mocht hij ook met Clear2Pay de award voor Beloftevolle Onderneming van het Jaar in ontvangst nemen .In 2016 werkte hij mee aan het tv-programma Leeuwenkuil op VIER.”

50 lessen voor ondernemers

Jurgen Ingels schreef ook het boek 50 lessen voor ondernemers. “Hierin onthult hij zijn lessons learned als topondernemer. Hij geeft concrete en praktische tips over hoe je je bedrijf naar het volgende niveau tilt. Je kunt dit boek bij ons aanschaffen voor de democratische prijs van 25 euro”, duidt Jeroen.

Conny Vandendriessche is vandaag een van de invloedrijkste vrouwen in ons land

“Conny Vandendriessche is een selfmade onderneemster in de human resources en startte haar carrière als receptioniste bij een camping. Vandaag is zij een van de invloedrijkste vrouwen in ons land. Samen met Philip Cracco richtte ze haar eerste bedrijf, Accent Jobs, op. De afgelopen 25 jaar breidde Accent Jobs uit naar 524 kantoren en ging op in House of HR, dat vandaag goed is voor een omzet van 1,8 miljard euro.”

Exclusieve receptie

Er is tevens een exclusieve receptie voorzien, met tal van hapjes en dranken tot middernacht. Het bestuur van Kiwanis Diksmuide Yzer met Gino Weyne (voorzitter), Jeroen Bailleul (secretaris), Kristof Monstrey (penningmeester) en als dagelijks bestuur Wilfried Waeles (vice-voorzitter), Filip Vandenberghe (past-voorzitter) en Frank Delancker (voorzitter elect) heten iedereen van harte welkom.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier