Jubileumeditie van Staden Onderneemt

Organisator Francesco Vanderjeugd (rechts) met de uitbaters van Slagerij Dries & Lies, winnaars van de startersaward 2014 (foto JCR)
Redactie KW

Francesco Vanderjeugd organiseert op zondag 13 november de vijfde editie van de Staden Onderneemt, een tweejaarlijks treffen voor ondernemend Staden. Er worden ook drie awards uitgereikt.

“De jury die dit jaar bestaat uit Nic Vermaut, zaakvoerder van communicatiebureau Well Communications, Nele Dekeyser van de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij POM en Bob Van Holder van consultancybureau Ernst & Young, duidde per categorie drie genomineerden aan.”, legt Francesco Vanderjeugd uit, ” In de categorie starter zijn dat chocolatier Choc-A-Lot, Garage Cartist en café Bukowksi. De categorie “persoonlijkheid” bekroont de onderneming die Staden het best op de kaart zette en de gemeente het best betrok bij haar werking de laatste twee jaar. Hier zijn Fritshop Joske, komkommerkweker Agrokom en vakantiehoeve ‘Open Huis’ genomineerd. De laatste award is een thema-award. Aangezien ‘Staden Onderneemt’ dit jaar rond sociale media draait, belonen we in de thema-award het bedrijf dat het best de sociale media toepast in zijn dagelijkse werking. Hier kwamen diepvriesgroentebedrijf Greenyard Foods, Obumex, een bedrijf dat keuken- en totaalinrichtingen verzorgt, en Mosmonster, expert in het ontmossen van daken, uit de bus. De diverse winnaars worden tijdens “Staden Onderneemt” verkozen door de jury aangevuld met gastjurylid en gastspreker Karel Van Eetvelt, gedelegeerd bestuurder van ondernemersorganisatie Unizo. Stand-up comedian Piv Huvluv zorgt voor de luchtige noot. Staden Onderneemt vindt op zondag 13 november om 18 uur plaats in gemeenschapscentrum Het SWOK in de Ooststraat 4a. Tickets kosten 55 euro (ontvangstreceptie en walking dinner met aangepaste wijnen inbegrepen) en kunnen besteld worden via www.stadenonderneemt.be (BCH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier