Jonith Herman zet met After Office kmo’s en zelfstandigen online op de kaart

Jonith Herman: "Er zit een speciaal verhaal achter dit bedrijf." © gf
Redactie KW

Jonith Herman (24) uit de Roggestraat is de man achter After Office. Dat bedrijf is een beginnend onlinemarketingbureau. After Office bestaat al sinds 2019, maar nu wordt het Joniths professionele bezigheid. “Er zit een speciaal verhaal achter dit bedrijf.”

Officieel is After Office gestart in op 1 januari 2019. “Ik had al enkele grafische designs gemaakt op vrijwillige basis en maakte wel al eens een website voor beginnende ondernemingen. De vraag werd groter, dus ben ik toen gestart als zelfstandige in bijberoep”, zegt de jonge ondernemer.

Hij studeerde eventmanagement en ging daarna aan de slag bij evenementorganisator Sportizon. Daar diende hij in februari zijn ontslag in. “Ondertussen ontwikkelde ik daarnaast Hallo Kroket: een uniek horecaconcept in Gent. After Office zou de digitale ondersteuning van Hallo Kroket op zich nemen. De coronacrisis strooide door de sluiting van de horeca helaas roet in het eten. Hallo Kroket moesten we in de koelkast steken. Ik bleef achter zonder job en zonder restaurant.”

Heel wat plannen

Ondertussen verhuisde Jonith van Brussel terug naar zijn ouders in Wielsbeke. Daar bezon hij zich over zijn toekomst. Een zoektocht naar een vast inkomen en zijn eigen talent mondde uit bij After Office. “Met After Office had ik in de luwte al enkele projecten bij het bier Vlaamsche Leeuw en bij zonnepanelenproducent Solarroof, dus borduurde ik daarop voort. Na het bouwen van een webshop voor de Ooigemse broodjeszaak ‘t Stokbroodje was het voor me duidelijk. After Office wordt vanaf nu mijn fulltime bezigheid.”

Jonith ondersteunt bedrijven bij het maken van online reclame. “Websites bouwen, Facebookcampagnes opzetten of met Google Ads werken: het kan allemaal. Ik focus me vooral op kleine kmo’s of zelfstandigen die wat kunnen gebruiken en specialiseer me dan ook in take-awaysystemen.” De jongeman heeft nog heel wat plannen met zijn nieuw bedrijfje. “Ik hoop dit te kunnen uitbouwen tot een volwaardig bureau. De bedoeling is om Hallo Kroket weer op te starten eens After Office goed aan het rollen is”, besluit hij.

(NVR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.