Jodie Deswarte opent haar eigen kapsalon Hair I Come in Tielt

Jodie Deswarte werkt met producten van het merk Redken en verkoopt ook juweeltjes. © SDT
Redactie KW

Sinds maandag 1 juli heeft de 21-jarige Jodie Deswarte haar eigen kapsalon in Tielt. ‘Hair I Come’ is gevestigd in de Bedevaartstraat 65 in Tielt.

“Ik heb voor kapster gestudeerd aan het Sint-Jozefsinstituut in Tielt”, vertelt Jodie. “Twee jaar geleden ben ik daar afgestudeerd. Eerst had ik het plan om nog verder te studeren om zelf les te kunnen geven aan kapsters in opleiding, maar dat bleek niet echt iets voor mij te zijn.”

De afgelopen twee jaar heeft ze ervaring opgedaan bij andere kapsters. “Zo werkte ik in een kapsalon in Ingelmunster en in Aarsele. Toen ik nog student was, konden mensen ook al bij mij thuis terecht om hun haar te laten doen. Ik deed dat toen onder het statuut student-ondernemer. In mijn kapsalon in de Bedevaartstraat is iedereen welkom. Zowel dames, heren als kinderen. Toch probeer ik wat te mikken op een iets hipper en jonger publiek. Een permanent doe ik bijvoorbeeld niet meer. Bovendien zal ik mij ook nog bijscholen. Zo volg ik onder andere op 8 juli een barbiercursus.”

In haar kapsalon werkt ze uitsluitend met producten van het merk Redken. “Alle producten zijn ook bij mij te koop. Bovendien verkoop ik ook juweeltjes van het merk WOW, dat is een exclusieve lijn van ontwerpster Laurence Delvallez”, vult Jodie nog aan. (SDT)

Een afspraak maken kan via de website www.hairicometielt.be of via de Facebookpagina. Het kapsalon is elke dag open, behalve op zondag.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.