Jo en Nathalie investeren in coronatijden

© (Foto JC)
Redactie KW

Het zijn bizarre tijden voor onze handelszaken. maar Jo en Nathalie van Q’Linair maken van de nood een deugd. In aanloop van hun tiende verjaardag restylen ze hun zaak aan de Oostlaan 10.

Bijna tien jaar geleden investeerden Jo Blockeel en Nathalie Segaert in Q’Linair, wat toen innoverend was voor onze regio. Jo : ‘Wij kozen voor een take away afhaalwinkel én gezien de vele passanten aan de Oostlaan ook voor een gelegenheid om ter plaatse warme en koude gerechten te nuttigen”. Dagelijks houden ze contact met de vismijn van Zeebrugge om verse vis aan te voeren. ‘Ons cliënteel bestaat vooral uit mensen uit de regio, passanten langs de drukke Oostlaan als bedrijven in de onmiddellijke omgeving’.

Uitbreiding

De formule om maaltijden ter plaatse te nuttigen sloeg aan en Jo en Nathalie, hopen dat dit na coronatijd weer op kruissnelheid zal komen. Daarom maakten ze van deze eerder luwe periode gebruik om Q’Linair in een gerestyled nieuw jasje te stoppen. ‘Met aantal zitplaatsen werd verdubbeld. Wij konden deze aanpassingen ongestoord doen, aangezien de eethoek momenteel gesloten blijft omwille van de corona modus. Met het oog op een voorzichtige heropstart hebben wij de social distance verplichting kunnen organiseren, maar uiteraard hopen wij dat eerlang dat deze nieuwe, investering zal smaken’ zegt Nathalie.

In coronatijd hebben Jo en Nathalie ten volle gebruik, gemaakt van de afhaalautomaat die op hun parking geplaatst is. ‘Met de automaat konden de klanten op veilige wijze verder bediend worden en van maandagmorgen tot zaterdagmiddag blijft de winkel open in coronastijl. Safety first ! Jo en Nathalie hopen nu de nieuwe investering snel tot zijn volledige recht kunnen laten komen. Of hoe coronatijd toch een positieve inhoud kreeg.

(JM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier