Jaarbeurs in Roeselare verwacht opnieuw tienduizenden bezoekers

Het Jaarbeurscomité heeft opnieuw hoge verwachtingen bij deze editie van de beurs. © (foto JCR)
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Nog tot maandag 11 november kun je in Expo Roeselare terecht voor de 67ste editie van de Jaarbeurs. Dit jaar zijn er 150 standhouders van de partij.

De Jaarbeurs werd donderdagavond officieel geopend, maar het echte geweld begint vandaag omstreeks 14 uur. Van 1 tot en met 11 november kun je in Expo Roeselare terecht voor 150 standhouders verspreid over 10.000 vierkante meter. De beurs mag traditioneel een 75.000-tal bezoekers verwelkomen, een aantal waar ze ook dit jaar op hopen.

De beurs focust op interieur, bouw en renovatie, buitenlandse vakantiebestemmingen, auto’s, textiel, voeding en demonstratieartikelen. Daarbij heel wat vaste waarden, maar ook enkele opvallende nieuwkomers. Je kan er van 14 tot 19 uur terecht, op vrijdag 7 november is er een nocturne en dan kan je er zelfs tot 22 uur terecht.

Je kan parkeren op de parking van de Expo, aan de Reo-veiling en bij Syntra West. Er is ook een gratis pendelbus. Er is een ‘nieuwe’ op- en afstapplaats aan de bushalte recht tegenover de Sint-Michielskerk. Op zaterdag 2 en vrijdag 8 november gaat de ‘senioren-voordeeldag’ door.

Een overzicht van het programma en alle praktische info is terug te vinden op www.jaarbeursroeselare.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier