Izegemse handelaars lanceren winkelactie De Gouden Buzze

De initiatiefneemsters Lobke Vanmarcke (Chantly), Saartje Allosserie (Allossa), Dominique Maenhout (Optiek Exclusief) en Hilde Verbrigghe (Verso). © foto Frank
Valentijn Dumoulein
Valentijn Dumoulein medewerker KW

Zeventig handelaars, horeca-uitbaters en ondernemers uit het centrum van Izegem pakken in de maand oktober uit met de spaaractie De Gouden Buzze. Wie bij hen een volle spaarkaart verzamelt, kan mooie prijzen winnen. Daarnaast is er ook een dagelijkse zoektocht naar een ‘gouden buzze’ in de etalages van deelnemende zaken.

Handels- en horecazaken die deelnemen zijn te herkennen aan de ‘Gouden Buzze’-sticker op hun etalages. “Wie een van die winkels binnenstapt en er een aankoop doet, kan stempels op een spaarkaart verzamelen“, zeggen initiatiefneemsters Saartje Allosserie (Allossa), Hilde Verbrigghe (Verso), Dominique Maenhout (Optiek Exclusief) en Lobke Vanmarcke (Chantly).

“Bedoeling is om in zes verschillende zaken een stempel te verzamelen en dan heb je een volle spaarkaart. Wie die indient, gaat sowieso met een mooie prijs naar huis. Die varieert van wellness- en verzorgingsbeurten tot shoppingtegoed en waardebons. Zo willen we mensen motiveren om eens langs te gaan bij zaken die ze misschien nog niet kennen.”

Gouden buzze in de etalage

Tegelijkertijd kan je elke dag van oktober de ‘gouden buzze’ gaan zoeken in een van de etalages van de deelnemende zaken. “Wie die in de etalage spot, neemt een selfie met de zaakvoerder en de gouden buzze”, zegt Saartje. “Als je die deelt op onze Facebookpagina De Gouden Buzze, dan kom je in aanmerking om een waardebon of leuke prijs te winnen.”

Op 4 november volgt Facebook Live nog de verloting van drie hoofdprijzen van 500, 1.000 en 1.500 euro. Wie extra kans wil maken, neemt een foto van een volle spaarkaart voor je ze deponeert in 1 van de drie fysieke punten en vul het formulier op www.goudenbuzze.be in.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier