Iepers hotel voor vijfde keer op rij beste hotel van België volgens TripAdvisor

Al voor het vijfde jaar op rij is het Ieperse Ariane Hotel verkozen tot het beste hotel in ons land door gebruikers van de reiswebsite TripAdvisor.

We zien v.l.n.r. zaakvoerders Ringo Lemaire, Natasja Feliers en Johan Vanhaute van Hotel Ariane in Ieper. © TOGH

Elk jaar maakt de website TripAdvisor op basis van de reviews die bezoekers geven aan hotels, B&B’s en andere logies een rangschikking op. Voor de categorie hotels in België scoorde Ariane Hotel opnieuw het hoogst. Voor het vijfde jaar op rij prijkt het familiehotel op de eerste plaats in TripAdvisors lijst van de beste hotels in België. “Wij doen elk jaar inspanningen om de juiste investeringen te doen om ons hotel up-to-date te houden met de meest moderne trends en normen“, zegt zaakvoerster Natasja Feliers. “Wij zijn er ons wel heel goed van bewust dat we niet het meest luxueuze hotel zijn, maar waar we denken een verschil meek te maken, is ons team. Onze missie en visie zijn bekend, onze neuzen staan gelijk en we hebben allen samen één gemeenschappelijk doel: onze gasten aanvoelen en op de gepaste manier behandelen.”

Het Ieperse hotel laat een hele reeks Brugse hotels achter zich. In de lijst staat Hotel Dukes’ Palace in Brugge op de derde plaats. Andere West-Vlaamse hotels in de rangschikking zijn Grand Hotel Casselbergh in Brugge (4), Hotel Aragon in Brugge (5), Hotel Navarra in Brugge (11), Flanders Hotel in Brugge (14), Hotel Acacia in Brugge (15), Hotel De Tuilerieën in Brugge (18), Van der Valk Hotel in Oostkamp (24).

(TOGH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.