I-COR duikt in bed met ondernemers

Robin Ally, exploitant van I-COR, in bed met Nele Carnel van Dorsoo Roeselare.© AF-Fotografie
Robin Ally, exploitant van I-COR, in bed met Nele Carnel van Dorsoo Roeselare.© AF-Fotografie
Redactie KW

I-COR, de gemeenschappelijke showroom in Roeselare, pakt uit met een originele actie in aanloop naar Valentijn. Omdat ze door de coronacrisis minder mensen kunnen ontvangen, hebben ze besloten om slaapkamergesprekken met hun ondernemers op te nemen.

De inspiratie voor deze actie vonden ze bij James Cooke. In het VIER-programma Gert Late Night heeft Cooke een rubriek ‘Bedgeheimen’. Daar duikt hij het bed in met bekende gasten voor intieme gesprekken. I-COR zal die gezellige babbel in het Dorsoo-slaapcomfort houden. Deze gesprekken worden verspreid via sociale media en hebben als doel ondernemers te inspireren.

Volgens de initiatiefnemers van I-COR is dit meer dan ooit nodig. “Veel mensen en ondernemers hebben het vandaag moeilijk. We willen tegelijk een leuk een boeiend gesprek delen.”

Winactie

Omdat ze ook andere ondernemers willen steunen, heeft I-COR nog een actie gekoppeld aan de bedgeheimen. “Iedereen die zijn favoriete kapper, beautysalon of restaurant gelegen in Roeselare vermeldt in de reacties, maakt kans om te winnen”, zegt Robin Ally, exploitant van I-COR. “We loten drie winnaars uit de bedgeheimen met de meeste reacties. Iedere winnaar krijgt een bon van 100 euro van hun gekozen zaak.”

De bedgeheimen zijn vanaf 6 februari ieder avond te zien op de facebookpagina van I-COR. (JR)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten