Zomerbar Het Voldershof klaar voor tweede editie

Lynn Allaert en Emiel Defraeye zijn klaar om gezinnen te ontvangen in hun Het Voldershof.© (Foto Frank)
Lynn Allaert en Emiel Defraeye zijn klaar om gezinnen te ontvangen in hun Het Voldershof.© (Foto Frank)
Redactie KW

Vanaf zaterdag 8 mei opent Het Voldershof voor het tweede jaar op rij hun zomerbar. Lynn Allaert en Emiel Defraeye zullen weer klaarstaan om de mensen in een ontspannen sfeer te ontvangen.

Lynn Allaert (29) en Emiel Defraeye (30) openen zaterdag opnieuw de deuren van de kindvriendelijke zomerbar in Het Voldershof. Vorig jaar was het concept een schot in de roos en dit jaar gaan ze voor niets minder. “We behouden het concept van vorig jaar”, steekt Lynn van wal. “We hebben een afgesloten speelzone voor kinderen en de boomgaard waar de tafels staan. In de speelzone heb je een springkasteel, trampolines en andere speeltuigen voor kinderen tot 12 jaar. We werken nog steeds samen met Bierkasteel Van Honsebrouck voor de bieren, serveren ook gewone pils en frisdranken. Voor de kinderen hebben we een mooi aanbod snacks en dranken. Er is dit jaar naast de zomerbar ook meer parking voorzien.”

Vorig jaar kon je ook voor een artisanaal ijsje terecht in Het Voldershof. Het aanbod aan eten wordt voor dit jaar uitgebreid. “We werken nog steeds samen met Smart-ijs uit Wingene”, pikt Emiel in. “Maar dit jaar komt er ook een samenwerking met ’t Blatend Schaapje uit Oostrozebeke voor ijs met schapenmelk. Verder komt er ieder weekend ook een foodtruck langs. Daar wisselen we in af: eens hamburgers, eens een frituur en de andere keer a volonté stoofvlees of vol-au-vent. Zo hebben we ieder weekend iets anders. Vorig jaar zijn we hier maar na 15 augustus mee gestart, nu is het al van het eerste weekend.”

Volledig coronaproof

Het Voldershof is waar kinderen en natuur centraal staan. “We zullen heel goed de coronaregels respecteren. Mensen krijgen een tafel aangewezen en zitten voldoende ver van elkaar in groepjes van vier. Ook is er voldoende materiaal aanwezig om alles te ontsmetten. Emiel en ik doen de bediening alleen, omdat we echt de mensen willen leren kennen. Iedereen is hier welkom en we kijken er al naar uit om zaterdag de deuren te openen”, besluit Lynn Allaert.

De zomerbar is in de Ter Priemstraat 2 in Oostrozebeke. Voor 1 juli is de zomerbar open op alle zon- en feestdagen als er goed weer is. Vanaf 1 juli met vaste openingsuren: woensdag van 14 tot 19 uur, vrijdag, zaterdag en zondag van 14 tot 20 uur. Bekijk zeker de Facebookpagina van Het Voldershof voor meer informatie over de openingsuren. De zomerbar zal open zijn tot en met 12 september. De inkom is gratis en je moet niet reserveren. (KA)