https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Winnaars ‘HoRéCa! 8020 klinkt en trakteert’ bekend

© (Foto GST)
Redactie KW

Om de horecazaken na de heropening in het voorjaar maximaal te ondersteunen heeft de gemeente, samen met Shopping en Unizo, begin juli een grootse campagne gelanceerd met de klinkende naam ‘HoRéCa! 8020 klinkt en trakteert’.

De actie leverde 3.000 ingediende spaarkaarten op. Hieruit zijn er 36 winnaars geloot, waarvan 30 winnaars een horecabon van 50 euro thuis zullen ontvangen. De winnaars van de 6 hoofdprijzen werden uitgenodigd voor de prijsuitreiking in De Valkaart.

Josefien Missine werd uitgeloot als winnaar van de hoofdprijs ter waarde van 900 euro. 5 winnaars van horecabonnen ter waarde van 200 euro zijn Dirk Timmerman, Kathy Hostyn, Valere Belet, Rita Doubbel en Karen Talloen. Alle horecabonnen kunnen gebruikt worden bij een van de 43 deelnemende horeca-zaken.

“Er is afgelopen zomer heel wat geklonken en getrakteerd in Oostkamp. We kunnen terugblikken op een geslaagde zomeractie: de inwoners hebben genoten van hun bezoekjes aan de horeca en enkele gelukkigen zijn ervoor beloond met een mooie prijs. Ook de horeca is tevreden: ondanks het mindere zomerweer kregen ze veel volk over de vloer. Ik doe een warme oproep om ook dit najaar de horeca en bij uitbreiding alle lokale handelaars te blijven opzoeken. Onze steun is nog altijd nodig”, klinkt het bij burgemeester Jan de Keyser. (GST)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten