Vossenberg start met nieuw concept Garden of Love

Paul en Alexander De Witte willen een sociaal gebeuren creëren. © JT
Redactie KW

Halverwege november pakt feestzaal De Vossenberg uit met een compleet nieuw concept: Garden of Love. Tweewekelijks wordt de feestzaal omgetoverd tot een heuse loungebar waar tot 700 mensen op vrijdagavond kunnen genieten van tal van gerechtjes, drankjes en voor de liefhebbers ook een danspasje.

De gebroeders Paul en Alexander De Witte staan sinds september aan het roer van domein De Vossenberg. Behalve de gekende brunch op zondag en de vele trouw- en andere feesten waren de broers toen al aan het broeden op een nieuw concept. De hele zaal staat vol met zetels en de broers willen een sociaal gebeuren creëren.

“Wanneer je op restaurant gaat, zit je vier uur op dezelfde plaats en heb je voornamelijk gesproken met de persoon naast en voor jou. En als je in een discotheek eventjes je plaats verlaat, ben je ze kwijt. Hier is het de bedoeling dat je met iedereen een praatje kan slaan terwijl je altijd de zekerheid hebt van je plaatsje”, verklaart Paul.

“Om 19.30 uur ontvangen we de eerste mensen”, verduidelijkt Alexander. “Een uurtje later starten we dan met wat tapas, gevolgd door een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. We kiezen ervoor om zo weinig mogelijk bestek te gebruiken zodat iedereen op zijn gemak in de zetels kan eten. Tussen middernacht en drie uur draait een dj de nodige plaatjes. De prijs voor dit alles bedraagt 85 euro per persoon. Hierin zit het eten, alle dranken inclusief sterke bieren en een cocktail of mocktail. Sterke dranken behoren niet tot de all-in. Op de bovenverdieping is er ook een vipruimte voorzien met plaats voor zo’n 80 vips. Daar heb je een mooi overzicht op de zaal met een aparte vipbar.”

De eerste editie van Garden of Love is voorzien voor vrijdag 19 november.

(JT)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier