Uber Eats levert nu ook in Knokke-Heist

© gf
© gf
Dirk Meulders
Dirk Meulders Medewerker KW

Uber Eats gaat uitbreiden aan onze kust en is daarom vanaf nu ook beschikbaar in Knokke-Heist. De keuze voor Knokke stad is gebaseerd op data die laat zien dat er rond de stad veel interesse is in de bezorgapp. Via de Uber Eats-app bestel je eenvoudig een maaltijd zonder dat je de deur uit hoeft.

Na een succesvolle introductie in andere steden in België heeft Uber Eats nu Knokke-Heist als nieuwe bestemming uitgekozen waar de lekkerste gerechten van lokale restaurants thuis besteld kunnen worden. Zin om iets lekkers te laten leveren op de dijk of in een park? Dat kan ook. Geef dan wel het dichtstbijzijnde adres op zodat de koerier weet waar hij je kan vinden om de lekkere snack of maaltijd te bezorgen.

Lokale restaurants

Onder andere Arigato Sushi, Lucy Chang en Roots hebben zich al aangesloten bij de app. Daarnaast worden ook de maaltijden van lokale restaurants aan huis bezorgd zoals Bar Celona, Mangiamo, Pizza Number 1…

“We kijken uit naar de samenwerking met lokale restaurants. Uber Eats heeft de vraag naar maaltijdbezorging in Knokke zien toenemen en wil dit voor iedereen toegankelijk maken. Zo kunnen we ieders lokale favoriete gerechten contactloos laten bezorgen”, aldus Kamilla Lambotte, General Manager Uber Eats België.

“Het bestellen gaat eenvoudig. De gebruiker downloadt de Uber Eats-app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn of haar favoriete maaltijd en betaalt in de app met Bancontact of zijn of haar creditcard of PayPal account. Zodra de bezorgpartner op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een  seintje om de bestelling te bereiden. De bezorgpartner meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de bestelling namens het restaurant contactloos op de door de gebruiker ingevoerde locatie. Als openingsactie krijgen nieuwe gebruikers met de kortingscode”halloknokke” , 40 procent korting op drie bestellingen, met een maximum korting van 20 euro. De code is geldig tot 30 april 2021.

(DM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.