Sterrenrestaurant Boury heropent heel even als foodbar in Roeselare

Inge Waeles, Tim Boury en Ben Boury in de tuin van het restaurant.© (foto SB)
Inge Waeles, Tim Boury en Ben Boury in de tuin van het restaurant.© (foto SB)
Thomas Dubois

Tweesterrenrestaurant Boury uit Roeselare zal op 8 mei niet heropenen. Ze zijn van mening dat het onmogelijk is om het gastronomisch menu op niveau te brengen enkel en alleen in de tuin. Dat betekent niet dat ze gesloten blijven, in de plaats komt er een foodbar.

Vanaf 8 mei kan de horeca opnieuw openen, weliswaar enkel buiten. Voor heel wat zaken is dat niet vanzelfsprekend om tal van redenen, zo ook bij tweesterrenrestaurant Boury in Roeselare. Het restaurant van Tim Boury en Inge Waeles zal niet in normale vorm openen. “Enkel op terras vanaf 8 mei? We kwamen al snel tot de conclusie dat het aanbieden van een gastronomische beleving in omstandigheden die afhankelijk zijn van zon, regen en wind… niet mogelijk is”, klinkt het. “Om die reden worden helaas alle reservaties voor de maand mei geannuleerd.”

“Jammer, inderdaad, maar opnieuw een uitgelezen kans om ‘out of the box’ te denken met Boury by The Garden, een casual foodbar in de tuin van het restaurant. Denk hierbij vooral aan toffe cocktails, apero bites met topproducten, zuiderse vibes en beats…” Eenvoudige gerechten, maar wel met topproducten op maat van Boury, dat is waar ze voor gaan.

Enkel op terras vanaf 8 mei? We kwamen al snel tot de conclusie dat het aanbieden van een gastronomische beleving in…

Geplaatst door BOURY op Donderdag 15 april 2021

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten