Stad Roeselare is op zoek naar uitbaters voor twee pop-up zomerbars

Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Stad Roeselare heeft voor zomer 2022 heel wat in petto. De toeristische programmatie legt focus op culinaire beleving. Voor de exploitatie van een urban zomerbar aan de Kop van de vaart zoeken ze een creatieve en dynamische horeca-uitbater. Daarnaast loopt ook de zoektocht voor de uitbating van een zomerbar met bootjesverhuur in het stadspark.

Van 1 juli tot en met 28 augustus biedt Stad Roeselare de mogelijkheid om een urban zomerbar ‘Kop van de vaart’ uit te baten aan de Trakelweg, meer bepaald in het doodlopend stuk tussen de parking onder de spoorweg en de rotonde. De zomerbar ‘Kop van de vaart’ wordt een gezellige openlucht ontmoetingsplaats in een stedelijke, urban stijl voor jong en oud vlakbij het pop-up verwarmd containerzwembad.

Stad Roeselare voorziet de basisinfrastructuur: een bar unit (excl. technische installaties), een terras, een containerzwembad, een fietsenstalling, een sanitaire unit, logistieke ondersteuning (water, elektriciteit en organisatorische opvolging), ….

Pop-up zomerbar in het stadspark

De Stad is ook op zoek naar een concessie voor een zomerbar in het stadspark aan de Grote Bassin (stuk tussen Weststraat en Diksmuidsesteenweg). De concessie loopt van 13 juni tot en met 22 september.

De details en het bestek vind je op www.roeselare.be. Kandidaturen en voorstellen indienen uiterlijk op vrijdag 20 mei om 12 uur via beleidsontwikkelingmens@roeselare.be of bezorgen het t.a.v. dienst Beleidsontwikkeling Mens, De Munt 26, 8800 Roeselare.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.