Stad Poperinge zoekt uitbater voor cafetaria Hopmuseum

De stad is nu op zoek naar een nieuwe uitbater, op basis van een bezetting ter bede. © MD
Andres Hollebeke
Andres Hollebeke Medewerker KW

Van 1 mei tot eind december 2022 baatte brouwerij De Plukker de cafetaria van het Hopmuseum (Stadsschaal) uit. Op vraag van de brouwerij beëindigde de stad de bezettingsovereenkomst met De Plukker in onderling overleg. De stad is nu op zoek naar een nieuwe uitbater, op basis van een bezetting ter bede.

Kandidaten dienen tegen 9 februari 2023 een dossier in bij beleidscoördinator vrije tijd Bart Wemaere, Grote Markt 1, 8970 Poperinge, of via bart.wemaere@poperinge.be.

Juryverslag

Als selectiecriterium geldt horeca-ervaring. De vier toewijzingscriteria zijn: een beschrijving van de inrichting van de horecazaak, een beschrijving van de effectieve uitbating van cafetaria en terras, rekening houdend met personeel, openingsuren, eigen evenementen, promotie en marketing enzovoort, een beschrijving van hoe je de cafetaria uitbouwt tot een attractieve horecazaak voor toeristen, bezoekers Hopmuseum en Poperingenaars, en tenslotte een beschrijving van het aanbod dranken en snacks (met focus op streekbieren en eventueel de korte keten).

Op basis van een juryverslag neemt het schepencollege ten laatste eind februari 2023 een beslissing. Meer info bij beleidscoördinator vrije tijd Bart Wemaere, bart.wemaere@poperinge.be, 057/34 66 70. (AHP-Foto MD)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.