https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Rouge é Blanc sluit in de toekomst

© (Foto FODI)
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

De bekende zaak Rouge é Blanc in de Bruggestraat 97-99 wordt in de toekomst wellicht overgelaten. De eigenaars Yves en Virginie Vandenabeele-Delefortrie beginnen immers aan de uitbouw van een nieuwe droom.

“De bedoeling is om op termijn te verhuizen naar onze tweede zaak Herenhuis in Izegem om alles te kunnen centraliseren, restaurant, B&B en privé wellness. Qua tijdstip kleven we daar nog niet concreet een datum op, want zoals gezegd: we moesten eerst ook een oplossing vinden voor onze huidige zaak Rouge é Blanc.”

“De projectontwikkelaar die de grond van de buren in Ingelmunster aankocht, kwam samen met de architect onlangs bij ons langs om te polsen of we wilden meewerken aan dit project. Daardoor kwam alles in een stroomversnelling terecht. Daarom werd nu beslist dat we Het Herenhuis in de Roeselaarsestraat in Izegem op 1 september sluiten voor één jaar om te verbouwen. De heropening is voorzien voor oktober 2022, zodat we ook ondertussen alles praktisch kunnen regelen voor Rouge é Blanc.”

“In Het Herenhuis zal de privé wellness volledig worden vernieuwd, zowel functioneel als qua inrichting om nog meer sfeer te creëren. Het huidige ontbijt restaurant wordt living voor de B&B klanten waar ze samen kunnen ontspannen. De lounge, terras en keuken worden afgebroken om daar de nieuwe uitbreiding te voorzien voor restaurant, waar ontbijt, lunch en diner zullen worden aangeboden. We voorzien ook een mooi buitenterras. Maar voorlopig blijft alles in Rouge é Blanc nog minstens één jaar hetzelfde, zoals ons cliënteel gewoon is.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten