Pop-up Dadipark is een feit: “Midden juni starten we met de opbouw”

Stijn, David, Peter en Giovanni vormen samen de Heeren Deweer. Ze willen Dadipark in ere herstellen, toch voor even.© gf
Stijn, David, Peter en Giovanni vormen samen de Heeren Deweer. Ze willen Dadipark in ere herstellen, toch voor even.© gf
Bert Feys
Bert Feys Medewerker KW

Vier Dadizeelse vrienden, die zichzelf de Heeren Deweer noemen, spelen al even met het idee om een pop-up rond het legendarische recreatiepark Dadipark te organiseren.

De vrienden startten onlangs een gadgetverkoop op. Indien de 5.000 petjes, t-shirts en andere gadgets verkocht geraakten, zou de pop-up kunnen doorgaan.

Goede sponsors

Zaterdagmiddag hielden de vrienden een verkoopmoment op het gemeentelijke domein ’t Torreke. Heel wat Dadiparkliefhebbers van weleer schoven aan een busje aan.

“5.000 gadgets verkopen zal niet lukken, maar we wisten enkele goede sponsors binnen te halen waardoor de pop-up zeker kan doorgaan”, aldus Giovanni Maes van de Heeren Deweer.

Midden juni starten de vrienden met de opbouw van het pop-upinitiatief. Zo komt er langs de Waterstraat. Zo wordt er een hoge stelling gebouwd waar de interactieve expo een plaats krijgt. “We hopen de sfeer van vroeger terug op te roepen en voorzien ook verschillende speelelementen.”

Je leest hier meer over de plannen van het viertal.

(BF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier