Pizza Aversa opent binnenkort een zaak in Roeselare

Pizza Aversa binnenkort ook in Roeselare, we zien Jaspreet Singh, Kimberly Schoups en kindjes Ryan en Amber.©STEFAAN BEEL Stefaan Beel
Pizza Aversa binnenkort ook in Roeselare, we zien Jaspreet Singh, Kimberly Schoups en kindjes Ryan en Amber.©STEFAAN BEEL Stefaan Beel
Redactie KW

Na het startschot vier jaar geleden van Pizza Aversa in Tielt, opende zaakvoerder Jaspreet Singh samen met zijn vrouw Kimberly onlangs een tweede vestiging in Wingene. En daar blijft het niet bij. Jaspreet wil namelijk de concurrentie aangaan met de grote ketens. Zo zijn er al plannen om een derde zaak te openen in Roeselare.

Het gaat Jaspreet voor de wind. Onlangs werd de zaakvoerder van Pizza Aversa nog gelauwerd door Takeaway.com voor zijn toewijding en inzet voor goede doelen en zijn concept van Pizza Aversa. Jaspreet werkt al enkele jaren een kerstactie uit waarbij hij gratis pizza’s uitdeelt aan mensen die het minder breed hebben. Tijdens de pandemie bezorgde Pizza Aversa op verschillende dagen gratis pizza’s aan het personeel van het Sint-Andriesziekenhuis van Tielt. Door de vele acties is Pizza Aversa uitgegroeid tot een begrip in Regio Tielt. Jaspreet wil ook de Roeselaarse markt verkennen.

“Met mijn zaak in Roeselare wil ik me vooral focussen op afhaal en leveringen,” vertelt Jaspreet. “We voorzien een klein zitgedeelte op de bovenverdieping. Op het gelijkvloers komt de afgesloten keuken waar we de pizza’s zullen bereiden en ook de sauzen voor onze andere vestigingen in Tielt en Wingene zullen we daar klaarmaken.” Verduidelijkt Jaspreet.

Jaspreet schuwt de concurrentie niet en is klaar om de strijd aan te gaan met de grote ketens. “We beschikken over moderne technologie voor onze bestellingen en leveringen. Ook zorgen we voor een goede opleiding van nieuwe medewerkers. We hebben heel wat ambitie om het begrip Pizza Aversa verder uit te werken. Zo gaan we, in navolging van de grote ketens, in Roeselare een franchiseconcept lanceren waarbij ondernemers ons concept kunnen uitbaten. We konden hiervoor al op heel wat interesse rekenen, maar door corona liep ons plan wat vertraging op. Ik ben ervan overtuigd dat we nu klaar zijn om het concept verder vorm te geven. We bekijken momenteel welke locaties potentieel hebben.” Zegt Jaspreet.

Vertraging

De sympathieke zaakvoerder hoopt in de zomer het filiaal in Roeselare te openen. “We hopen op een opening in juli, maar dat zal afhangen of de inrichting op tijd afgewerkt kan worden. Door corona is het mogelijk dat deze werken vertraging kunnen oplopen omdat de kans bestaat dat het materiaal van de binneninrichting niet tijdig geleverd kan worden. Ook in Wingene kregen we hiermee te kampen.”

Of Jaspreet ook in Roeselare sommige inwoners zal trakteren op gratis pizza tijdens de kerstdagen, hangt af van de pandemie. “Ik blijf mijn leuze hoog in het vaandel dragen. Wie goed doet voor een ander, wordt zelf beloond. Ik ben heel dankbaar dat ik zelf de kans gekregen heb om van Pizza Aversa een succesverhaal te maken en daarom vind ik het belangrijk dat ik iets kan terugdoen voor mensen die het minder breed hebben. Alleen moet ik nog kijken hoe ik zo’n actie op een verantwoorde wijze kan uitwerken. Vorig jaar deelden we meer dan 600 bonnen uit die verschillende maanden geldig waren, om zo wachtrijen te vermijden en de coronamaatregelen te respecteren. Met die bonnen konden de mensen dan hun gratis pizza afhalen. Maar dat liep niet helemaal volgens plan. Veel mensen bestelden online en gaven de koerier het bonnetje, waardoor de kosten hoog opliepen voor ons. Maar we blijven ons inzetten en zullen met de verschillende instanties rond de tafel zitten om nieuwe goede doelen verder uit te werken. Het hoort gewoon bij Pizza Aversa.” Besluit Jaspreet.

De exacte openingsdatum van Pizza Aversa Roeselare zal via de Facebookpagina van Pizza Aversa bekendgemaakt worden.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.