Oats Day Long maakt plannen voor eerste West-Vlaamse vestiging in Brugge

© Archief Lawrence Schoonbroodt
Phebe Somers

Binnenkort komen Anse en Ewout Vanmassenhove met hun ontbijt- en lunchbar Oats Day Long naar Brugge. Het tweetal is afkomstig uit De Panne maar migreerde na hun studententijd naar Gent. Het wordt hun eerste vestiging in hun ‘thuisprovincie’ West-Vlaanderen.

Afgelopen weekend opende broer en zus Vanmassenhove de vijfde vestiging van hun haverbar. In een kleine vier jaar tijd kun je al op vijf locaties genieten van hun gezonde haverconcept, in Gent, Leuven, Brussel en twee bars in Antwerpen Maar Anse en Ewout blijven dromen en timmeren verder aan hun haverimperium. De komende drie jaar staan namelijk maar liefst 15 nieuwe vestigingen op de planning. Hoeveel er daarvan in West-Vlaanderen zullen belanden is nog niet duidelijk. Maar het zal er minstens eentje zijn, in Brugge. In een eerder interview met onze krant gaven de twee reeds aan dat ze steeds zoeken naar locaties waar ze een gezonde mix van bevolkingsgroepen kunnen bereiken. Zowel studenten, jonge starters als een internationaal publiek. Brugge voldoet aan al deze criteria.


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.