https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Njord Zeebrugge even in Lissewege

De familie Dendooven voor de terrastent. (foto SR)
De familie Dendooven voor de terrastent. (foto SR)
Redactie KW

Op de site van Hof ter Doest in Lissewege zijn de voorbereidingen voor de heropening volop bezig. Er wordt voor de gasten een grote berbertent geplaatst. Niet alleen de gasten van Hof ter Doest, ook die van de Njord in Zeebrugge.

“De Njord openen met enkel het terras zou niet rendabel zijn”, vertelt Sofie Dendooven. “We kunnen buiten hoogstens vijftien mensen zetten. Daarom hebben we beslist om op Ter Doest een dubbel zo groot terras te maken, zodat de gasten aan de ene kant de gekende paling en vleesbereidingen van het haardvuur kunnen eten en aan de andere kant de zeevruchten van de Njord. Elk restaurant werkt met zijn eigen team, zodat de klanten zich snel weer vertrouwd zullen voelen. De reservaties lopen vlot – de mensen willen naar buiten, hé. En omdat ze al om tien uur weg moeten zijn, reserveren ze vroeger, ook al omdat het in mei ‘s avonds fris kan zijn, maar in onze tent is er natuurlijk verwarming, én luchtcirculatie.”

De familie runt drie zaken (ook Vijfwege in Vlissegem opent het terras) en nam recent de Souffleur in de Vlamingstraat in Brugge over; de opening is voor het najaar. (SR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.