Na jaren weer een vaste frituur in Rollegem

Casey Neyrinck en Hannes Catanzaro. (foto EDB) © Els Deleu
Els Deleu
Els Deleu Medewerker KW

Hannes Catanzaro (26) en Casey Neyrinck (22) startten woensdag met Frites Unique in Rollegem. Het koppel woont in Bellegem. Casey heeft twee passies: frietjes en paarden. “Vanwege dat laatste volgde ik de richting dierenzorg in het PTI”, zegt ze. Casey werkte als jobstudent in verschillende frituren. “Laatst werkte ze in de zaal in La Cravache in Rekkem.”

Hannes is oud-leerling van Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Hij werkte bij Peter Goossens en Sergio Herman en was ook vier jaar sous-chef bij La Cravache. Vorig jaar werd hij zelfstandige met Zomerbar Gulden Sporen in Kortrijk. “Wat ons altijd al hard stoorde was dat het in veel frituren niet gezellig is om er te zitten eten. Dat willen we anders. Uniek is ook dat we zelfbereide gerechten aanbieden naast de klassieke frietjes en snacks.”

“Een unieke betaalbare frituur runnen zit al een paar jaar in ons hoofd. Je hoeft niet enkel naar grootsteden om een uniek concept neer te zetten. We zijn hier ook vlot bereikbaar voor mensen uit andere deelgemeenten. We zijn open van woensdag tot en met zondag van 11 tot 13.30 uur en van 17.30 tot 22 uur.”

(ED)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.