Melanzane krijgt dakterras

Nadine Ngalula op het dakterras.© (Foto Luc)
Nadine Ngalula op het dakterras.© (Foto Luc)
Redactie KW

Bistro Melanzane in de Tieltstraat 190 heeft van de lockdown gebruik gemaakt om een grondige facelift van de restoruimte door te voeren.

Uitbater Nadine Ngalula (40) zag ook de mogelijkheid om boven de nieuwe ruimte nog een dakterras te creëren. “Mijn vakantiejobs in de horeca lagen aan de basis van mijn keuze”, aldus Nadine, die een master economie heeft. “Ik heb heel wat cursussen gevolgd om in de horeca te staan. In 2013 kon ik een woning kopen die we verbouwd hebben tot bistroruimte met buitenterras. Aanvankelijk waren we gespecialiseerd in de Italiaanse keuken, maar de kaart hebben we nu uitgebreid met Belgische gerechten. We hadden 26 binnenplaatsen, maar met de coronacrisis werd dat herleid tot 15. Dat was niet meer winstgevend. Nu hebben we in onze nieuwe zaal 36 zitplaatsen en het beneden- en boventerras tellen elk 20 zitplaatsen.” (LB)

Melanzane is open op maandag, donderdag, vrijdag en zondag van 11 tot 14 uur en van 17 tot 22 uur. Op dinsdag van 11 tot 14 uur en op zaterdag van 17 tot 22 uur. Gesloten op woensdag. Reserveren verplicht via 051 40 99 40.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten