Meense stadsbestuur deelt 1.000 bloemen uit aan horeca-uitbaters

©wilfried Ossieur
©wilfried Ossieur
Redactie KW

Het stadsbestuur van Menen kwam op woensdag, dag van de volledige heropening van de horeca, verrassend uit de hoek. Ze deelden namelijk 1.000 bloemen uit aan de horecazaken. Iedere inwoner van de stad of deelgemeenten kon gratis een bloem ophalen om te schenken aan een horecazaak.

Op de Grote Markt in Menen stonden 600 rozen te wachten om overhandigd te worden, in Rekkem waren 150 rozen te verkrijgen in het Dorpshuis en in Lauwe vond je 250 zonnebloemen die men in het gloednieuwe C.C. ’t Applauws kon ophalen.

Daar leek het erop dat bij de eerste ophalers ’t Leiehof al meteen enkele bloemen aangeboden kreeg. Marijke Sabbe koos echter voor café Astoria en gaf als reden op dat Jurgen Vanderhispallie van café Astoria als één van de Lauwse horecazaken niet over een terras beschikte en daardoor pas nu op 9 juni zijn deuren kon openen, vandaar haar keuze. De bloemen kunnen opgehaald worden zolang de voorraad strekt.

(WO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten