Landelijke Gilde en Gezinsbond openen pop-upbar

Redactie KW

De Aartrijkse afdelingen van de Landelijke Gilde en de Gezinsbond slaan de handen in elkaar en organiseren op zaterdag 21 augustus een pop-upbar. Die gezellige bar vind je in de Zeeweg Zuid 3.

“Iedereen is welkom vanaf 19 uur. We maken er een leuke avond van voor jong en oud”, begint Kathleen Storme van de Gezinsbond. “Coverband The Older Brothers zorgen voor muziek, sfeer en gezelligheid.

Doorlopend zijn er tal van spelen voor de kinderen zoals een springkasteel, een kubbspel, kindervoetbal,… Alles wordt uiteraard coronaveilig georganiseerd en de toegang is gratis.”

In de pop-upbar kun je genieten van een Zedelgems biertje, een cocktail, een mocktail ‘Zeeweg’ en een portie partysnacks.

Bij regenweer gaat de pop-upbar niet open. Mocht dat zo zijn, dan wordt dit op vrijdagnamiddag 20 augustus aangekondigd op de site en op de Facebookpagina van de Gezinsbond.

Op de foto herken je David Van Brabander en Kathleen Storme van de Gezinsbond, Marleen Vermeersch, Filip Van de Voorde en Marc De Roo van de Landelijke Gilde. Isabelle Vervenne van de Gezinsbond ontbreekt op de foto. (BC-foto BC)

Info: aartrijke.gezinsbond.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier