Kermissfeer met koffie en Co

© (Foto RB)
© (Foto RB)
Redactie KW

Met de zon als bondgenoot kon ‘Koffie en Co’, de gezelligste koffiemarkt van de Westhoek, niet meer stuk. Binnen het vijverpark van Langemark hadden een 20-tal handelaars letterlijk en figuurlijk hun tentje opgeslagen.

In het vijverpark in Langemark stonden stoelen en tafels om de bezoekers de kans te bieden hun aangekochte waar te verorberen. Wegens corona mochten de exposanten echter geen proevertjes aanbieden. En de coronarichtlijnen lieten amper 50 personen tegelijk toe in het vijverpark. Maar de opbouw van de wachtenden creëerde een zodanig onveilige coronasamenscholing zodat men wijselijk besloot om wat meer dan 50 bezoekers tegelijk op het terrein toe te laten, mits het streng naleven van de coronaveilige afstand.

Op koffie & Co kon men alles wat met koffie te maken had aanschouwen en naast de vele warme producten zorgde een ijsje van chocolat Nanny voor een deugddoende verfrissing. Voor de sfeer tekende de Langemarkse muziekmaatschappij St. Cecilia die in vol ornaat lustig de deuntjes op het publiek afvuurde. Het gemeentebestuur kan terugblikken op een geslaagde eerste editie. (RB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier