Gregory en Vicky baten voortaan De Club uit

© (Foto Frank)
© (Foto Frank)
Redactie KW

Gregory Vandevelde en Vicky Muylaert worden binnenkort de nieuwe uitbaters van café De Club op het Dorpsplein. “In overleg met brouwerij Omer Vander Ghinste open we pas als de horeca weer volledig open mag”, zegt Gregory, die sinds enkele jaren ook een zangcarrière opstartte.

Gregory (39) en Vicky (36) wonen momenteel nog in Zwevegem. “Maar we komen hier boven het café wonen”, zegt Gregory. “We zijn nu bezig met het interieur van het café op te knappen.”

Gregory was een tijdje garçon in discotheek Place2Party in Torhout . “Tien jaar geleden had ik nog een broodjeszaak, die moest ik stopzetten na mijn scheiding. En nu heb ik mijn eigen glazenwassersbedrijf Clean-Perfect. Vicky werkt als poetsvrouw. “Clean-Perfect blijf ik halftijds verder doen, maar het café zal prioritair zijn voor ons. Vicky en ik willen het café uitbaten zoals het moet.”

Gregory is ook een Vlaamse schlagerzanger. “Ik noem mezelf een volkszanger. Sinds een tweetal jaar ben ik professioneel met mijn zangcarrière bezig. In De Club kwam ik bij de vorige uitbaatster Marijke ook al optreden. Dergelijke optredens zullen Vicky en ik in de toekomst ook weer voorzien.”

Op Ment TV

“Ik nam ook al enkele singles op. Met Stap voor Stap stond ik op nummer 1 op Familieradio. Drie jaar terug kwam ik ook al een keer op Ment TV. Vicky en ik kwamen hier ook graag op vrijdag- of zaterdagvond iets drinken. We kennen ondertussen al wat klanten die bij Marijke kwamen. En de collega’s café-uitbaters hier op het Dorpsplein, die breng ik allemaal een bezoekje. We willen goede buren worden!”

Dat ze nu in die coronaperiode het café overnemen vinden Gregory en Vicky zelf ook een grote stap. “Gedurfd? Niet echt! Maar we kwamen met brouwerij Omer Vander Ghinste overeen dat we pas het café openen als de horeca weer volledig mag opengaan en de klanten ook binnen kunnen. We hebben vooraan een terras en achteraan nog een ruimer terras. Maar er is nog te veel werk binnen in het café om nu zaterdag al het terras te openen.” (IB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.