Ga op restaurant in Oostkamp en je maakt kans op waardebonnen tot 900 euro

Dirk Plovie, schepen Sam Van De Caveye, Sofie Verhelst, Mattias Meuleman , Marieke Moyaert, Gregory Schatteman, Burgemeester Jan de Keyser, Nathalie Westijn en Fabienne Valcke.© GS
Dirk Plovie, schepen Sam Van De Caveye, Sofie Verhelst, Mattias Meuleman , Marieke Moyaert, Gregory Schatteman, Burgemeester Jan de Keyser, Nathalie Westijn en Fabienne Valcke.© GS
Redactie KW

Met de actie “HoRéCa! 8020 klinkt en trakteert” wil de gemeente Oostkamp de horeca een extra duwtje in de rug geven. In juli en augustus kunnen 4.400 waardebonnen verdiend worden. De actie werd voorgesteld in restaurant Schatteman in Hertsberge.

Sinds begin juni kan er weer genoten worden op café en restaurant. Om de horecazaken extra te ondersteunen bij de heropening heeft de gemeente Oostkamp de handen in elkaar geslagen met Shopping en Unizo om een grootste zomerse campagne uit te werken. Deze actie heeft de klinkende naam “HoRéCa! 8020 klinkt en trakteert” gekregen, waaraan 43 horecazaken deelnemen.

Op 30 juni en 1 juli valt er bij elke Oostkampenaar een krantje in de bus met hierin de deelnemende horecazaken. Met dit krantje heb je meteen een mooi overzicht van het Oostkampse horeca-aanbod, handig om bij te houden. In dit krantje zit er ook een spaarkaart. Per horeca-bezoek krijg je één sticker. Heb je 4 stickers verzameld tussen 1 juli en 31 augustus, dan kan je je volle spaarkaart inleveren bij een deelnemende horecazaak waardoor je kans maakt op een van de waardebonnen.

Prijzenpot van 4400 euro

De hoofdprijs bedraagt 900 euro waarmee je een jaar lang lekker uit eten kunt gaan. Verder zijn er ook nog 5 bonnen van 200 euro en 30 winnaars die elk 50 euro krijgen om langs te gaan bij de Oostkampse horeca. “We hebben allemaal onze zorgen gehad het afgelopen jaar. Nu de mogelijkheid er weer is om af te spreken met vrienden en familie, willen we ook de inwoners de kans geven om zoveel mogelijk te genieten van de vele gezellige en mooie horecazaken in 8020. Al na slechts 4 horecabezoekjes maken ze kans op een jaar gratis uit eten, ter waarde van 900 euro. Ik hoop dat velen gaan genieten van een hapje en drankje in de eigen gemeente en zo de horeca maar ook zichzelf erg gelukkig te maken”, aldus Burgemeester Jan de Keyser. (GST)

Het wedstrijdreglement en de deelnemende horecazaken is te raadplegen op onze www.oostkamp.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier