Echtpaar wint eerste en tweede plaats bij hobbykokwedstrijd in Brugge

Vlnr. winnaar Dries Devrome, schepen van werk en economie Pablo Annys, Christian Van Oost (derde plaats), voorzitter van de jury Geert Van Hecke, projectverantwoordelijke Vanessa Dehullu en Charlotte Verheecke (tweede plaats). © PDV
Piet De Ville
Piet De Ville Medewerker KW

Een gerecht bereiden met schartong, de vis van het jaar. Deze opdracht kregen acht op basis van hun ingestuurde gerechten geselecteerde hobbykoks zaterdag in de keukens van hogeschool Vives in Brugge.

Deze hobbykokwedstrijd kadert in de promotiecampagne ‘Visser tot Vork’ waarbij Stad Brugge en tal van partners uit de visserijsector het gebruik van verse vis uit de Noordzee promoten. De eerste plaats ging naar Dries Devrome met zijn naar verluidt verrukkelijke gerecht met uiteraard schartong, een vierge-saus en een zuiderse ratatouille. Hij gaat met een barbecue ter waarde van zo’n 2.200 euro naar huis.

Opmerkelijk: de tweede plaats was voor zijn echtgenote Charlotte Verheecke, die een waardebon voor een etentje bij het restaurant Zet’Joe kreeg. De derde plaats is voor Christian van Oost, die mag gaan eten bij Cantine Copine. Daarnaast kregen alle acht deelnemers een waardebon van 100 euro bij Horeca Totaal en 100 euro om te besteden aan een kookworkshop bij Fox Flambé.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier